Täysversioon

Kangasalan kunta

Avoimet työpaikat

Työelämän laatu ja työhyvinvointi ovat kunnan keskeisiä strategisia menestystekijöitä. Hyvä työyhteisö tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia, turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä, onnistumisia ja kehittymismahdollisuuksia. Työhyvinvointi on myös oman elämän ja ihmisenä kehittymisen voimavara.
 
Kangasalan kunta siirtyi 23.11.2016 alkaen Kuntarekry.fi -palvelun käyttöön. Avoimet työpaikat ilmoitetaan jatkossa Kuntarekry.fi-sivustolla.
 
 
Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena hakuajan puitteissa.
 
Avoimet työpaikat Kuntarekry-ohjelmassa
 
Alla olevasta linkistä näet tällä hetkellä avoimena olevat Kangasalan kunnan työpaikat. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta. Linkin sähköiseen hakulomakkeeseen löydät kyseisen tehtävän kohdalta. 
 
Avoimet työpaikat 

 

 
Kangasalan kunnassa avoinna olevat työpaikat ja määräaikaiset sijaisuudet löytyvät myös työ- ja elinkeinotoimiston sivulta. 
 
 

Kunnan työllisyyspalvelujen tarkoituksena on luoda edellytykset työllistymiselle ja työmarkkinatukikelpoisuuden säilyttämiselle.

Kunnan palkkatukityöstä ja työkokeilusta lisää tietoa työllisyyspalvelujen sivulta.

 

Työpaikkoja voi hakea myös puhelimella ja tabletilla. Työpaikat ovat haettavissa Kuntarekry.fi-rekrytointipalvelun uudessa responsiivisessa palvelussa.

Kuntarekryn mobiilisivusto (kuntarekry.fi)